Nintendo DS kopen: prijsvergelijking

De Nintendo 3DS is vanzelfsprekend een geweldig apparaat: de normale Nintendo DS in zijn verschillende versies is echter ook nog steeds de moeite waard. In dit overzicht zullen we je helpen met het vinden van jouw favoriete Nintendo DS tegen de voordeligste prijs. Op die manier hoef je niet meer uit te geven dan nodig voor je spelcomputer.

 

Nintendo DS

De oude gewone Nintendo DS ziet er vrij normaal en ouderwets uit. Door het overmatig gebruik van plastic oogt het geheel nogal ouderwets. Feit blijft dat de spelcomputer nog steeds prima werkt en dat je er al je favoriete spellen zo mee kan opstarten. De Nintendo DS is al te koop vanaf 100 euro in onder andere grijs. Wanneer je echter een DS met wat meer stijl zoekt kan je beter voor de DS Lite of DSi gaan.

 

Nintendo DS Lite

DS liteDe DS Lite is niet alleen een stuk lichter dan de standaard DS: nee, hij is ook een stuk mooier. Doordat het apparaat in verschillende kleuren beschikbaar is kan iedereen hem naar zijn smaak kopen. De DS Lite is dan ook een echt design product wat het beste te zien is in de piano zwarte en Apple witte versies.

 

Nintendo DSi

De Nintendo DSi  is de nieuwste spelcomputer van Nintendo. Met de introductie van twee camera’ s en de mogelijkheid tot het downloaden van kleine spelletjes brengt de nieuwe Nintendo DSi veel nieuws. Je kan de DSi tegenwoordig al voor iets meer dan honderd euro kopen waardoor dit echt een koopje is wanneer u op zoek bent naar een leuke spelcomputer voor uw zoon of dochter.