Nintendo 3DS forum

Welkom op het Nintendo 3DS forum van Nederland, hier kan je praten over alles wat met de nieuwe Nintendo 3DS te maken heeft. Maak direct een account aan op ons forum, of lees je eerst even in op onze regels en mogelijkheden.


Wat is de Nintendo 3DS eigenlijk?

Zoals je waarschijnlijk wel weet is de Nintendo 3DS de nieuwe spelcomputer van Nintendo die begin maart 2011 het licht zal zien. Deze nieuwe spelcomputer heeft als grootste nieuwe functie de mogelijkheid tot het weergeven van 3D beelden. Daarmee stoppen de mogelijkheden echter niet: zo is het met de Nintendo 3DS ook mogelijk om spellen door middel van bewegingen, geluid of echte camerabeelden te besturen!

Nintendo 3DS forum: gratis lid worden!

forumHet is helemaal gratis om lid te worden van het Nintendo 3DS forum, ga daarom direct door naar het forum en open een gratis account. Vervolgens kan je meedoen aan onze community door berichten te plaatsen op bestaande topics en door zelf onderwerpen te openen over interessante aspecten van de nieuwe spelcomputer. We zien je graag terug op ons forum! BEZOEK HET FORUM